Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 15 november 2012

Full Metal Jacket

NYC heeft dit najaar een aantal nieuwe kleuren in de schappen gebracht. Het zijn mooie herfst kleuren en een smokey topcoat. Vandaag de knaller van dit rijtje. Full Metal Jacket zag ik voorbij komen op andere blogs en ondanks ik niet van goud hou moest ik deze hebben! Het heeft erg lang geduurd voordat ze hier in de schappen kwamen maar toen ze er uit eindelijk lagen heb ik er 1 in mijn mandje gelegd.
Altijd als ik voor het schap van NYC sta en wat lakken bekijk krijg ik niet het wauw gevoel wat je bij sommige schappen wel hebt. Ik probeer toch steeds weer te kijken maar de kleuren zijn zo simpel. Geen idee hoe ik het moet verwoorden maar het is gewoon niet zo mijn merk denk ik. Maar deze Full Metal Jacket was een uitzondering op de regel. Ik zag hem en zonder te twijfelen pakte ik hem en legde hem in mijn mandje. Zo die is van mij! hihihi.

Het is een prachtige gouden lak vol met shimmers. De lak heeft na mijn mening wel een metallic finish. Hierdoor geeft het het gouden effect net weer wat speciaals. Het flesje van NYC is gevuld met 9,7ml vloeibaar goud. Wel is de substantie wat dikker. Maar door de dunne kwast is hier prima mee te lakken.


Doordat de substantie van de lak wat dikker is heb je het voordeel dat het dekkend is in 1 laagje. Op het flesje staat Minute Quick Dry. Ja, ik ben daar erg sceptisch over maar hij droogde inderdaad erg snel. Echt een enorm voordeel. 


Ik vind het werkelijk een prachtige lak. Hier stond de lak gewoon tussen de gewone lakjes dus of het gaat om een Special Edition lak weet ik niet zo goed. Hoe dan ook is hij te koop bij Kruidvat en kost €2,29. 

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.