Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

vrijdag 16 november 2012

DuoChrome by Flormar

Flormar een top merk wat je alleen in he buitenland kunt kopen. Nergens anders kon ik het krijgen. En dat terwijl ik dit merk zo geweldig vind. De lakken zijn super fijn en er is gewoon weinig op aan te merken. Nu hebben ze een nieuwe collectie met DuoChrome lakken. 




Flormar heeft deze collectie nog niet zo heel erg lang en toen ik flink aan het surfen was kwam ik een site tegen waar ze Flormar verkochten. Ook de DuoChrome collectie stond hier tussen.
Zoals je ziet is het een mooie paars gouden lak. En de duochroom is enorm goed te zien bij deze lak. Opzich vind ik dit soort lakjes altijd wel wat speciaals hebben. Alleen begin ik ze heel snel saai te vinden op mijn nagels. Maar mooi blijft het wel..

Deze DuoChrome #DC06, helaas geen naam maar een nummer, is een prachtige paars gouden lak en heeft een inhoud van 11ml. De gouden lange dop houdt erg fijn vast en aan de dop zit een lange steel waar een smal kwastje aan vast zit. 


Tijdens het lakken werd ik best vrolijk van deze lak. In 1 laagje was hij mooi dekkend en kwam het mooie DuoChrome effect tevoorschijn op mijn nagels. De substantie van de lak is wel wat dunner dan de normale Flormar lakjes maar dit was niet storend. Ook de droogtijd was wel wat langer. 



Ik kocht dit lakje en nog wat andere lakjes op een website uit Bulgarije *klik*. Hier verkopen ze veel verschillende merken en de verzending gaat ook wel redelijk snel. Het is misschien net wat duurder dan dat je gewend bent maar nog niet super duur. Verzendkosten zijn €7,00.

Dit lakje koste op deze website €2,60. Die prijs is wel ongeveer gelijk aan de winkel prijs in Spanje.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

  1. Nog nooit van gehoord, maar wel heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kende Flormar voor mijn vakantie aan Spanje 2 jaar geleden ook niet. Maar sinds ik toen wat had meegenomen ben ik er echt helemaal weg van! Super budget en erg fijn! :)

      Verwijderen
  2. wat een super gaaf kleurtje! oke ik wil FLORMAR NU:D dankjewel wendy:P

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.