Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 3 november 2012

C-C-Courage

China Glaze.... *zucht* 

Als ik dat merk hoor zwijmel ik helemaal weg bij alle prachtige collecties en lakjes die ze hebben. Soms zoek ik heel wat beautywebwinkels af om weer wat mooie lakjes te vinden van China Glaze. Dit merk heeft mij betoverd en ik ben enorm fan! En om het eerste weekend van November door te komen zonder enige afkick verschijnselen van zomer en halloween te krijgen 2 prachtige lakjes van China Glaze.


Vandaag begin ik met deze super mooie paarse lak van China Glaze. C-C-Courage genaamd.  Deze paarse lak zit vol met mooie glitters en heeft gewoon een super effect. 

Wat kan ik nog meer over China Glaze vertellen...De flesjes zijn gevuld met 14ml en de kwast is zo fijn. Mooi lang en smal, heerlijk om precies mee te lakken.


Deze lak heb ik dekkend gekregen in 2 laagjes. En hij droogt lekker vlot. Super fijn dus. Toen de lak droog was kreeg het een beetje een apart effect. Het is niet mat maar glimmen doet het ook zeker niet. Bij mij kwam het Brushed Metal Effect gevoel naar boven. 


Ik ben echt enorm blij met deze mooie lak. Zo mooi paars met al die glitters en shimmers. Echt een beauty in mijn stash!

China Glaze is te koop bij Pretty Polish, Enchantra en de Boozyshop
De prijzen variëren van €3,95 tot €7,95 
Ik kocht deze tijdens de garagesale van Enchantra voor 3 voor €10,00

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.