Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 8 oktober 2012

Swanky Silk

De Boheme collectie van China Glaze is al een tijd verkrijgbaar. Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik er van vind. Op zich zijn de kleuren mooi maar daar houdt het denk ik al ver mee op. Ik had er in eerste instantie 4 op mijn wishlist. Maar na de reviews en swatches gezien te hebben ben ik toch terug naar 2 gegaan. Vandaag heb ik er 1 voor jullie. Swanky Silk.





Deze mooie gouden lak met oud roze ondertoon is echt een plaatje. Op het moment van lakken zie je voornamelijk de gouden toon van de lak. Met bepaald licht inval komt de roze gloed naar boven. Opzich vind ik dat wel grappig. Zo heb je altijd een andere lak op terwijl het maar 1 en dezelfde lak is. 


Het potje is niet anders dan de andere China Glaze potjes. 14 ml en een lange dop. De kleur van de dop kan verschillen in een zwarte of zilveren. De zilveren dop wil zeggen dat het een Limited Edition is. Dus ook deze collectie is Limited Edition. De kwast is gewoon lekker simpel. Niet breed en niet dun gewoon super fijn om perfect mee te lakken. 



Deze lak lijkt op het eerste gezicht niet heel dekkend te zijn. Maar met 2 laagjes is hij toch prima en heel goed dekkend. Wat wel een groot voordeel is, is dat hij snel droogt. Dus gewoon een leuk lakje. 

Hij is te koop bij Pretty Polish en Enchantra en kost €7,95.

Liefs,
Wendy

5 opmerkingen:

  1. Jammer dat je geen foto van de lak op je nagels hebt staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeps... Foutje bedankt! Hij staat er nu wel bij hihi hij had hem niet goed opgeslagen!

      Verwijderen
    2. Haha kan gebeuren :p ik vind het wel een hele mooie en aparte kleur!

      Verwijderen
  2. Inderdaad een aparte kleur maar hij is wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.