Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 6 oktober 2012

Supershine Pink

Spanje, Spanje en nog eens Spanje. Je zou bijna denken dat ik toe ben aan zon. Buiten dat dit ook het feit is hebben ze gewoon een geweldig merk genaamd Flormar. Nou gister konden jullie in de shoplog van Angelique voor mij in Spanje al zien en daarbij stond deze SuperShine Pink. Ik kon deze natuurlijk niet weerstaan en maakte een review voor jullie.Ik was alleen bekend met de standaard lakken van Flormar dus deze was ook een tikkeltje nieuw voor me. Maar al met al moet ik zeggen dat hij me zeker niet tegen viel.

De potjes zijn gevuld met 10ml en de SuperShine collectie heeft een nog langere dop. Deze houdt wel fijn vast dus ermee lakken gaat goed. De kwast is mooi recht en lang. Dus over dit gedeelte zeker geen klagen.


De lak zelf was na mijn idee wat stroperig en was dus bang dat het met lakken niet lekker zou vloeien. Maar dat was totaal niet zo. Bij het eerste laagje was ik zeker teleurgesteld. Hij scheen echt zo gigantisch door. Bij het tweede laagje was dat compleet weg. Hij dekte. Nou dat had ik dus echt niet verwacht.


Hij deed me qua kleur wel een Free Hugs van Essence denken maar deze had wel echt het SuperShine effect en is toch wat donkerder. De droogtijd is redelijk normaal maar toch wel iets langer. Maar al met al is er niets op aan te merken en ben ik blij met deze roze lak.

Liefs,
Wendy 

6 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.