Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 9 oktober 2012

P2 Color Victim - Artful

Duitse nagellak... Ja, dat zijn wel over het algemeen de goedkoopste en mooiste lakken die er zijn naar mijn mening. Vandaag heb ik weer een mooie lak voor jullie uit Duitsland van het merk P2. P2 lakken zijn onderverdeeld in 2 groepen en dit is er 1 uit de Color Victim collectie. Op zich wel een leuke benaming zo in de Halloween periode. 



P2 Color Victim - Artful is een prachtige turquoise kleur. Heel helder en geen poes pas. De P2 potjes zijn zo mooi. Zo eenvoudig dat het allemaal voor zelf spreekt. Glazen potjes met een zilveren opdruk. Een zilveren dop, waar een prima kwast aan zit die in een lange hals valt. De potjes bevatten 8 ml maar dat stralen ze verder niet uit door hun vorm. De kwasten zijn net iets  breder dan een gewone standaard kwast. Persoonlijk vind ik dit het beste formaat wat er is. Niet te breed en zeker niet te smal.



Dit mooie turquoise dekte in 2 laagjes. Alleen kreeg ik het gevoel dat de kleur die in het potje zat iets groener werd op mijn nagels. Maar hij werd zeker niet lelijk. De droogtijd is gewoon. Geen eeuwigheid wachten tot het droog is maar ook geen seconde werk. 



Ik vind het een heerlijke nazomer kleur en heb hem met plezier gedragen. Ik kocht deze lak bij de DM Drogist in Kleve en koste maar €1,55. Bijna geen geld door zo'n lak toch?!

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

  1. Die is mooi, welk nummer? Dan kijk ik ook een keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even bij je gespiekt.... zoals elke dag....

    ik heb je pink wednesday gepikt.... Hoop dat je het niet erg vind

    xje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige nagellak! Nu ben ik ook nieuwsgierig naar p2

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.