Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 1 oktober 2012

Claire's Metallic

Zo lieve lezers en lezeressen het is alweer Oktober. Dit is echt mijn maand al jaren lang. Waarom? Omdat het halloween festival begint in vele pretparken. Zoals velen van jullie  misschien al weten is mijn andere hobby pretparken. Mijn vriend en ik delen deze hobby en reizen er velen af per jaar. In de maand Oktober bezoeken we zo ook een aantal. Hierdoor zullen vele leuke nail-arts verschijnen als een soort advent. Ook heb ik nog een winactie deze maand. Hierover later meer. Voor nu terug naar de orde van vandaag!

Ik liep vorige week een rondje door het winkelcentrum en ik liep de Claire's even naar binnen. Dit doe ik regelmatig omdat ik vind dat ze veel leuke spulletjes hebben die mij aanspreken. Zo ook nagellak. En hier vandaag een artikel over!

Toen ik langs liep zag ik leuke stickers dat er kortingen waren. Juist dan loop ik even de Claire's in. Toen ik bij het diverse rek dit schattige setje nagellak zag hangen met 6 metallic kleurtjes in schattige potjes en i.p.v. de €9,95 die hij koste, koste hij nu nog maar €5,00. Dit was dus een inpakken en meenemen deal voor mij.

De kleuren zijn echt super leuk. Roze, Paars, Blauw, Groen, Zilver en Anraciet. Het zijn geen spectaculaire kleuren maar zeker geen saaie kleuren. De potjes bevatten 4,5ml dus echt mini en cute. Het bevat hierdoor ook een petiterig klein kwastje maar ik moet zeggen dat zelfs hiermee het lakken makkelijk ging.
De Antraciet en de Blauwe lak brachten iets moeilijker aan dan de rest en waren daardoor ook dekkend in 2 laagjes. De rest was allemaal goed dekkend in 1 laagje. Al deze lakjes waren enorm snel droog. Maar helaas ze strepen enorm. Het verwijderen van deze lakken ging erg simpel en het liet geen sporen na op de rest van je vingers.


Roze overdag en 's avonds
 Paars overdag en 's avonds


Blauw overdag en 's avonds


Groen overdag en 's avonds


Zilver overdag en 's avonds


Antraciet overdag en 's avondsIk was enorm verrast met deze lakjes en ben blij dat ik ze nu heb gekocht tijdens de sale van Claire's. Normaal kosten de mini setjes €9,95 en ze hebben veel verschillende. Ieder pakje bevat 6 kleuren. Claire's is een vorlijke sieraden winkel die in heel Europa zit. Ook in Nederland zijn er vele vestigingen. Liefs,
Wendy

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Jah echt super mooi! En de kleur verschilde echt enorm in het donker en in dag licht was echt apart!!

   Verwijderen
 2. Ik vind je blog erg leuk! Dus je hebt er een nieuwe follower bij.
  De lakjes zijn echt prachtig trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.