Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 29 september 2012

Vernieuwde Enchantra.com

Vandaag 2 berichten? Ja, vandaag even wel. Na het persbericht van Essence heb ik ook nog een pers bericht van Enchantra voor jullie. Dit is dan wel een heel speciaal bericht. Zoals jullie weten bestel ik met enige regelmaat mijn spullen bij Enchantra. En waarom... lees dan maar gauw verder!





Wat is Enchantra? Enchantra is een super fijne en leuke beautyshop waar je voor veel verschillende producten terrecht kan. Ze hebben veel verschillende merken van China Glaze tot Golden Rose, van Sugerpill tot Sleek. En ga nog maar even door! Ze hebben werkelijk waar voor ieder wat wils. Zelfs voor de mensen die net iets minder te besteden hebben.

Enchantra had ik al heel lang in mijn favorieten staan maar deed er nooit wat mee. Tot begin dit jaar. Ik dacht laat ik eens kijken en bestelde wat. Na dit gedaan te hebben was het makkelijk en kreeg mijn spulletjes snel thuis. Bij mijn tweede bestelling kort erna was een klein product foutje en dit werd snel en goed opgelost doordat ze een nieuw product opstuurde. En zo kreeg ik bij iedere bestelling ook nog eens een klein bedankje. Super toch?!

Afgelopen week deed ik een bestelling bij Enchantra. Kort hierna ging er iets mis met de database bij Enchantra en duurde het even wat langer. Geen probleem want als je ziet wat er nou voor terug is gekomen... Wat een pracht website met zoveel meer mogelijkheden en verbeteringen! Dus dat mijn bestelling op zich heeft moeten laten wachten is geen enkel probleem en was de service goed om het probleem op te lossen.

Wat zijn de nieuwe mogelijkheden? Wat is er vernieuwd? Wat is er verbeterd? 

Ze hebben bij Enchantra een leuk spaarsysteem opgezet. Het sparen van AURYNs. Elke AURYN is €0,01 waard. Bij het aanmaken van een account krijg je al 100 van deze AURYNs in je spaarkassa.

Het sparen van deze AURYNs is verder heel gemakkelijk. Bij elke bestelling krijg je 8% van je aankoopbedrag excl. verzendkosten in AURYNs. Ook kun je AURYNs verdienen door een product review van je gekochte product te geven. Bij iedere review die je plaatst verdien je er 10. Bij het liken van producten op facebook zullen er ook AURYNs in je spaarkassa komen. En dat is nog niet alles. Want vul jij je verjaardag in bij het aanmaken van je account krijg je op je verjaardag 500 AURYNs kado.

Als je denkt dat we er nu zijn.... Nee er komen nog meer geweldige nieuwtjes.

Dan is er ook nog een hele fijne nieuwe optie. Dat is namelijk de zoek functie/zoek filter. Zo kun je van alles aanvinken en krijg je een hele lijst met de door jou uitgekozen zoek filters. Ook kun je nog steeds je persoonlijke wishlist aanmaken en deze door sturen naar vrienden en familie.

"Vindt nu nog makkelijker het product wat jij zoekt. Zoek op lichaamsdeel, productgroep, prijs of finish. Zoek je een rode nagellak met shimmer? In slechts enkele klikken staan alle opties voor je op een rij.

Met het oog op de feestdagen ook heel gemakkelijk als je ouders of vriend voor je moeten shoppen ;) Nu hoef je niet meer met ze mee te kijken omdat ze heel gemakkelijk alles zelf kunnen vinden.Mocht je nog steeds twijfelen of het online shoppen bij ons nu wel gemakkelijk genoeg is maak je naast een account gewoon een persoonlijke wishlist aan die je vervolgens heel gemakkelijk kunt mailen aan iedereen in je adresboek.
Quote persbericht Enchantra

Wat natuurlijk blijft zijn de leuke evenementen die Enchantra organiseert. Zo staat er op 28 Oktober een halloween Event op de planning. Wil je daar meer info over kijk dan op de website van Aurynween



Zoals jullie merken ben ik echt zeer tevreden over Enchantra. Ik hoop dat ik met deze enthousiasme jullie nieuwschierig heb gemaakt zodat jullie snel eens een kijkje gaan nemen op de vernieuwde site van Enchantra

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

  1. Super mooi stuk heb je geschreven...ik heb er een mini stukje over geschreven en ze naar jou doorverwezen

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je leuke artikel en met mentionen van AURYNween. Zien we je de 28e ook weer in de showroom?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We moeten even kijken of het lukt. Onze Halloween Agenda staat over het algemeen echt BOMvol ;) Wat zijn de openingstijden tijdens de AURYNween?

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.