Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 29 september 2012

Essence nieuws Oktober.

Het is weer bijna Oktober. In deze maand verschijnt er bij Essence weer een nieuwe Limited Edition. De naam van deze LE is 'Class of 2013'. Vind het een erg leuke LE en hij heeft ook weer een aantal lakjes.



De nieuwe LE heeft mooie herfst kleuren. En zoals in het persbericht van Essence zelf stond:

"Classy is cool! Braaf en netjes is weer hip – essence viert de comeback van de 'college'look in oktober 2012 met de nieuwe trend editie “class of 2013”. Casual oversized jasjes in twee kleuren, geruite stoffen en accessoires als stropdassen en hoedjes zetten de trend voor deze populaire “boyish” look. Deze herfst zijn klassieke kleuren als blauw, bordeauxrood, grijs en roze dé trend in make-up. Behalve supercoole make-up heeft deze trend editie ook een extra make-uptasje dat op een ouderwetse schooltas lijkt! Hierin kun je je favoriete producten opbergen en overal mee naar toe nemen. Terug naar school in de stijl van “class of 2013”! Hoe geweldig is dat!"

De LE bestaat uit Eyeshadow pennen, Lip tint, Translucent powder, Blush, Hair ties, Cosmetic Bag en natuurlijk Nail polish en top coat. Omdat ik alleen wat met nagellak doe ga ik dieper in op de laatst 2 genoemde.

'Voor een schooloutfit die net even anders is! Bij deze trend editie kunnen hippe schoolmeiden kiezen uit vier langhoudende kleuren voor de nagels met een fantastische dekking. Cool blauw, warm grijs, bordeauxrood en zacht roze zijn echte eyecatchers. De nerds zullen gegarandeerd groen van jaloezie zien!'



Dit is wat Essence verteld over de nieuwe lakken. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.
01 blues of being cool
02 school’s out forever
03 ready for rush week? 
04 alpha better gamma
De adviesprijs is €1,89

Ook krijgt deze LE nog een mooie glitter top coat genaamd: College Hero. 

De adviesprijs is €1,99

Ik ben erg benieuwd naar de lakken. Dus ik denk dat ik wel even een kijkje ga nemen als deze in de winkel ligt.

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.