Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 30 september 2012

Terugblik...

Zo de maand September is ook weer voorbij. Wat gaat de tijd toch weer snel. Voor je het weet zitten we alweer aan de champagne om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen. Aan de ene kan wel mooi want dan is ons huis ook eerder klaar hihi. Maar goed nu gaan we eerst terug blikken naar Augustus. Wat kocht ik toen....

Het is weer ene hele waslijst maar Essence en Catrice hadden een collectie switch en een bezoekje aan Duitsland gaf ook de nodige nieuwe lakken. Ook nog wat andere mooie lakjes en andere benodigdheden.


Op Ebay kocht ik dit setje voor $5,00 heb het al een aantal keren gebruikt. Leuk en niet duur!



Bij Fogan had ik nog 4 lakken en mijn stripers aangevuld. Ik heb van Fogan nu alle stripers in mijn bezit. Ik vind het mooie lakken en de stripers werken ook fijn! Beide producten kosten €0,99.






Ook bracht ik een bezoekje aan de Duitse DM. Hier hadden ze al eerder de nieuwe collectie van Essence, ook hadden ze de LE van Catrice al en een totaal andere LE van Essence, ze hadden ook nog de Show Your Feet lakken van Essence. Ook kocht ik 2 lakjes van P2. De prijzen verschillen iets met die van Nederland en P2 kocht €1,55. 





Het lijstje word nog langer. Ik heb ook nog wat bestellingen via internet gedaan. Bij Pretty Polish, Enchantra, Boozyshop en MissLipGloss

Bij Boozyshop en Enchantra kocht ik mooie China Glaze lakken. 2 uit de bohème collectie en 2 uit de prismatic collectie. De zwarte is uit de Halloween collectie.

Een grote pot INM out the door topcoat heb ik bij MissLipGloss gekocht. 

En nog een Ozotic lak. Blijf het jammer vinden dat de 500 serie eruit gaat. Maar ik heb de lakjes die ik wou. De laatste lakken zijn nog te bestellen bij Pretty Polish.

Ook bestelde ik mijn eerste Kleancolor lakjes en ik moet zeggen dat ik weer een favoriet merk erbij heb. Ze dekken goed en de kleuren zijn erg mooi. De lakjes zijn ook niet heel erg duur. De prijs verschilt per website maar ligt rond de €3,50. Ik kocht de mijne bij  Pretty Polish.




Van Catrice en Essence heb ik verschillende nieuwe producten aangeschaft. De producten van Essence zijn allemaal uit het nailart schap en de prijzen verschillen tussen de €1,69 en de €2,49. Mensen die een Kruidvat voordeel pas hadden konden in de maand Augustus 4 Catrice lakken voor €2,00 kopen. Ik heb hier gebruik van gemaakt en ik heb 4 nieuwe lakken gekocht.


Mijn Essence witte stempellak was op dus die heb ik een nieuwe aangeschaft.


And last but not least de duochroom lak van Etos. Jullie konden hier al de review van zien en lezen dat ik blij verrast was door deze lak. Deze lak kost €2,49.

Het waren weer genoeg lakjes. Volgende maand zal het zeker niet minder zijn!

Liefs,
Wendy
Vergeten jullie de kortingsactie van papapa.nl niet met code PinkyNails

2 opmerkingen:

  1. Op de foto lijkt het gigantisch veel haha maar zitten echt prachtige producten tussen<3 heel veel plezier met de nagellakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihihi best wel! Hou je hart maar vast voor de volgende terugblik!

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.