Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 26 september 2012

Regenboog blauw

Na regen komt zonneschijn. En regen tijdens zonneschin geeft... juist regenbogen. Ik word altijd vrolijk van de kleuren van een regenboog. Door het slechte weer werd ik juist extra vrolijk van deze mooie licht blauwe kleur met veel regenboogjes.Ik bestelde bij Pretty Polish de laatste 2 Ozotic holo's uit de 500 serie en ik kon het niet laten om er nog een Kleancolor holo lak mee te bestellen. Want wat zijn ze mooi al die regenboogjes. Ik word er echt vrolijk van.

Zo ook van deze lak. Dit potje is gevuld met 15ml en heeft een mooie lange kwast. Waarmee je goed kan lakken. Verder de substantie net iets wat dikker dan de andere lakken maar ik denk dat dit door de holo glitters komt. Ik kon er immers wel goed 2 dunne laagjes mee lakken. 


Deze lak was voor mij dekkend in 2 laagjes. Maar persoonlijk vond ik dat de droogtijd erg tegenviel. Zelfs nadat ik met de dry spray had gewerkt duurde het lang. Helaas, best een groot min punt vond ik. Verder is het gewoon een prachtlak!


Ik kocht deze lak bij Pretty Polish en moet zeggen dat iedere keer weer de levering lekker vlot gaat. De service is ook super goed! Zo na dat gezegd te hebben kan ik jullie vertellen wat ik voor deze beauty €3,50 betaalde.

Liefs,
Wendy

6 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.