Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 25 september 2012

He is a HERO!

Tijdens mijn review van mijn eerste Gosh lakje vertelde ik jullie dat ik er niet veel heb omdat ik ze eigenlijk te duur vind. Afgelopen 2 weken was het bij kruidvat een leuk nagelfestijn met 1+1 gratis. En aangezien Gosh op dit moment zijn beroemde holografische lak weer terug bracht in een LE was ik verkocht. Ik had hem al regelmatig in mijn handen gehad maar afgelopen week belande hij toch echt in mijn mandje. 
Holographic Hero... Wat kan je er over zeggen? Nou een heel erg veel. Maar waar begin je dan... Nou bij het potje! 

Het potje is een simpel design met 8 ml maar op de voorkant staat toch dat het een Special Edition is. Verder heeft de dop een leuke sticker waar in speelse letters op staat 'One Night Wear For Holographic Lovers' en de tekst staat er nog in het Frans op.

Dan iets over de prachtige inhoud. De substantie is wat aan de dunne kant maar ik moet zeggen dat het in combinatie met de dunne kwast heel fijn lakt. 


Tijdens het lakken kwamen de hele mooie regenbogen over mijn hele nagel te staan. Wat een geweldig effect is dit toch. De lak dekte netjes in 2 laagjes. Hij droogt wel heel iets soft mat/fluweel zacht op. 


Het is een prachtige lak en als je van holografische lakjes houdt hoort deze echt bij je verzameling. Er zit eigenlijk maar 1 klein nadeel aan en dat is dat hij vrij snel chipt. Ik kreeg binnen een dag al kale randjes. Het is niet erg of iets rampzaligs maar het viel me wel op.

Deze lak kost €7,29 en is te koop bij Kruidvat, die de grotere Gosh displays hebben.

Liefs,
Wendy

7 opmerkingen:

 1. Ja wat kan ik hier nog op zeggen. Ik had precies dezelfde ervaring. Zoooo mooi. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, heb dan een no buy maar deze heb ik wel gekocht omdat ik zo jaloers op de mensen was die de normale wel had en ik niet:P Dus toen ik hem (als laatste!!) nog zag staan ging hij ook mijn mandje in:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan je niet meer dan helemaal gelijk geven! Want het is echt een juweeltje!

   Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.