Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 6 september 2012

Ozotic #529


Vandaag heb ik weer een pracht plaatje voor jullie. Zoals jullie al eerder op mijn blog konden lezen ben ik verliefd op de lakken van Ozotic. Vandaag heb ik er weer 1 voor jullie klaar staan namelijk Ozotic Elytra 529. Ozotic Elytra zijn prachtige glitter lakjes, ben je benieuwd naar deze? Lees dan snel verder...De Ozotic lakjes hebben super fijne kwastjes en de potjes zijn erg mooi en simpel. Onderop het potje staat het nummer van het lakje. Ik vind het jammer dat ze geen naam hebben maar ach je kan niet alles hebben bij deze prachtige lakjes.Deze glitterlak bestaat uit blauwe, paarse, oranje, gouden glitters. De lak is niet dekkend, wel heeft het een soort van holografisch effect. Je kan de lak het beste over een donkere lak heen dragen. Ik gebruikte hiervoor een donker paarse lak.


Zoals je kan zien heb ik op mijn wijsvinger en ringvinger de lak alleen op gedaan en op de middelvinger en pink met als ondergrond een donker paarse lak. Ik heb geprobeerd om het mooie effect op de foto te krijgen, zowel bij buiten licht als bij kunst licht. Helaas is dit niet heel goed gelukt. De lak droogt lekker snel en ik vind hem prachtig.

De Ozotic lakken zijn te koop bij PrettyPolish en de 500 serie heeft afgelopen week de laatste zending gehad dus nu is het echt op=op! 

De Ozotic lakken kosten €11,00 voor de 500 serie en €13,99 voor de overige. Ze zijn wat aan de prijs maar ik vind ze het meer dan waard!

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.