Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

donderdag 27 september 2012

Beautiful Purple

Vandaag heb ik voor jullie mijn aller eerste Color Club lakje. Het is wel meteen een raadsel lakje maar hoe dat verder zit vertel ik jullie zo. Het is een hele hele donkere paarse lak. A real Purple Beauty.


Deze geweldige donker paarse lak zit vol kleine shimmers in de kleuren paars en groen. De groene shimmers zijn alleen niet vast te leggen op de foto. Ik ben hier heel lang mee bezig geweest en wat ik ook probeerde het lukte niet.

Het volgende probleem wat ik met dit lakje had was dat er geen stickers op zaten met de naam en hoeveelheid. Dus dit gaf even een leuk zoek werkje.

Het is een mini lakje van Color Club dus hij bevat 7ml en de naam is niet helemaal zeker maar ik vermoed na mijn speurwerk dat dit lakje The Eternal Optimist heet. Helaas weet ik het niet zeker.

Het potje is wel klein en schattig en heeft een dun klein kwastje. Het kwastje zelf is recht maar als je hem iets platter legt op je nagel bij het lakken krijg je de mooie ronding vanzelf.


Ik heb het dekkend gekregen in 2 laagjes. En ow wat is hij mooi. Ook op mijn nagels zie je een groenige gloed maar zelfs toen ik het daar op de foto wou krijgen.... Helaas ook dat lukte niet dus moet ik jullie teleurstellen met alleen een prachtige diep paarse lak met mooie paarse shimmers.Ik kocht deze lak bij Enchantra tijdens de Garagesale en hij lag heel alleen in een euro bakje dus heb ik hem heel snel in mijn mandje gelegd zodat hij niet meer alleen zou zijn. Ik betaalde er dus €1,00 voor.

Liefs,
Wendy

8 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.