Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 4 september 2012

Garage Sale bij Enchantra!

Afgelopen zondag was het zover. De garage sale bij Enchantra. Eigenlijk was het de planning om 2 weken eerder te gaan maar door de drukte rondom de stranden hadden we dit niet gehaald en zo gingen we op zondag 2 September vroeg in de middag oppad richting Enchantra. 

Omdat het zeker was dat we zouden gaan heb ik samen met mede blogster Missi Lissi afgesproken om elkaar te ontmoeten bij Enchantra. Leuk want het was mijn eerste keer daar en zij was er al veel vaker geweest.

Mijn vriend had opgezocht waar we moesten zijn en toen we er waren bleven we wachten tot Elisa er ook was. Toen ze aankwam met haar man en kinderen liepen we gauw richting de ingang. In de ruimte waar normaal de pakketjes gemaakt worden lagen allemaal producten van  Sweetly You. Al gauw liepen we door naar de Showroom en achterin was een hoekje met allemaal leuke aanbiedingen! 

Eenmaal in het hoekje werden al gauw alle bakjes uit de kast getrokken en flink door gesnuffeld. Heerlijk zo! Uit de bakjes heb ik diverse producten gevist en zal zo een toelichting geven. 

Ook stond er in het hoekje een rek met China Glaze lakjes. 3 lakjes voor €10,00. Nou de mensen die hier regelmatig komen weten dat ik er dol op ben! Dus ook hier gingen 3 lakjes mee! 

Daarna hebben we nog wat rond gesnuffeld en heb ik nog mijn eerste Konad nailart spullen aangeschafd. Leuk leuk leuk! Ook zijn de eerste Colour Club lakjes aangeschafd. Ik ben naar alles enorm benieuwd!Wat heb ik gekocht:
- Konad Stamping Nail art Polish - Psyche Pink €3,95
- Konad Imageplate - m40 €4,95
- Konad Cosmetics watjes van puur katoen - €0,50
- Mermaid Hair - Fuchsia €1,00
- Mermaid Hair - Peach €1,00
- Amour - Starlet Night €2,00
- Colour Club - duochroom paars/groen (staat geen naam op) €1,00
- Colour Club - Ultra Astral €4,95
- China Glaze - Fairy Dust €4,95
- China Glaze - C-C-Courage 3 voor €10,00
- China Glaze - Limbo Bimbo 3 voor €10,00
- China Glaze - The Ten Man 3 voor €10,00
- China Glaze - Let it snow pakket voor €10,00

Ik heb een enorm gezellige dag gehad bij Enchantra samen met mijn vriend, Elisa en haar gezin. Helaas is mijn wishlist wel wat groter geworden maar ach het was gezellig en heb voor leuke prijsjes spullen kunnen kopen!

Enchantra is een webwinkel waar ik regelmatig wat bestel. Ze hebben buiten nagellak ook een geweldig assortiment make up. 

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

 1. Het was echt super leuk bij enchantra!! En wat vond ik het geweldig om jullie te ontmoeten!! En offcourse ben ik benieuwd wat je met al deze spulletjes gaat maken!!

  Heel veel liefs,
  Elisa (lis voor jou)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi... Ik hobbel die kant ook nog een keer op. Zodra ik weer auto kan rijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen heb je gekocht meis! Volgende x ga ik gewoon mee haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.