Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 20 augustus 2012

Nieuwe Collectie Catrice 2

Zoals jullie al konden zien, in een eerdere post van mij, heb ik al een tijdje 4 nieuwe lakjes van Catrice in mijn bezit. Vandaag zal ik de overige 2 laten zien.



No Snow Petrol en Steel My Heart zijn 2 totaal verschillende lakken. Maar zeker niet minder mooi! 

De potjes zijn erg standaard en de kwast is al geen vernieuwing meer. Dit is allemaal hetzelfde gebleven. 10ml en een brede kwast.

Om te beginnen met No Snow Petrol. De band Snow Petrol vind ik super dus dit lakje kon zeker niet onbreken! Wat een held die gene die al die namen verzint.

Nou het toeval brengt ook nog eens dat ik dit een hele mooie aparte blauwe lak vond dus ik nam hem met nog meer enthousiasme mee naar huis!

Deze mooie -na mijn idee- duo chroom lak is als basis kleur een mooie zeeblauwe kleur en de ondertoon kleur -door alle mooie fijne shimmers- is een helder blauw. Ik vind dit persoonlijk een mooie kleur combinatie. Wat mij enorm verbaasde was dat deze lak in 1 laagje compleet dekkend was. 

Wat ik erg jammer vind is dat die mooie gloed die ik in dat flesje zag niet terug zie op de nagel. Het is een prachtige blauwe kleur maar ik mis die andere helder blauwe gloed. De droogtijd is verder prima en niets op aan te merken. 

Dan hebben we nog 1 te gaan!

Steel My Heart! 

Deze donker paars/bruine lak met heel veel kleurtjes glitters erin nam toch mijn aandacht toen het daar in dat display stond. Ook deze lak heeft hetzelfde als Steel My Soul. Het brushed metal effect. Denk hierbij aan geborsteld RVS. 

De lak was dekkend in 2 laagjes en ik vond het vrij snel drogen. Of dit komt door het Brushed Metal Effect weet ik niet maar Steel my Soul deed het ook. 

De glitters komen erg mooi uit op de nagels en dat vind ik wel tof. Hij droogt iets wat mat op maar een topcoat verhelpt dit meteen. Mocht je er niet van houden.

Deze lak vind ik persoonlijk net wat te bruin maar opzich voor de herfst en winter maanden een leuke afwisseling. Wat ik nog een minpuntje vond was het eraf halen van deze lak. Heel mijn handen zaten onder de miniscule glitters.

Deze nieuwe Catrice lakken zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister en zullen ook van de nieuwe prijs zijn voorzien namelijk €2,69

Liefs,
Wendy

3 opmerkingen:

  1. Okay... Ik weet nu wel hoe ik de steel my hart en de soul eraf ga halen. Met watjes en zilverfolie... Ik haat glitters op mijn handen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jah dat doe ik dus in het vervolgd ook bij deze lakken. Bij zulke dingen vind ik dat het vermeld mag worden want dat zou ik zelf ook prettig vinden om te weten!

      Verwijderen
  2. No Snow Petrol heb ik ook en vind ik prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.