Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 21 augustus 2012

Free Hugs!!

Nee lieve mensen, ik ga geen gratis knuffels uitdelen! Helaas voor alle knuffel mensen. We gaan het hebben over het eerste nieuwe Essence lakje die ik een tijdje terug in Duitsland kocht. Ondertussen is deze collectie ook al in de Nederlandse winkels terecht gekomen. 


Toen ik in Duitsland voor het schap stond sprongen deze 4 er meteen voor mij uit. Ik dacht geen moment na en gooide ze in het winkelmandje! Thuis aangekomen meteen wat testjes en jah ze waren al goed gekeurd! 

De nieuwe potjes vind ik geweldig! Ze zijn zo schattig en net wat groter dan de oude lakjes. I.p.v. de wel bekende 5 ml is het nu 8ml. De dop heeft nog steeds dezelfde kleur als de lak dus dat is zeker fijn als je ze in een mooie bak neerzet. De grootste vernieuwing vind ik wel dat ze brede kwastjes hebben gekregen. Gelukkig begin ik hier al aan te wennen.


Vandaag review ik Free Hugs voor jullie. Dit is een licht roze lak waar ik heel benieuwd naar was!

Meestal als ik dit soort lakjes zie staan, laat ik ze staan. Ze zijn slecht dekkend en hebben totaal geen effect. Dus toen ik deze begon te lakken zat ik nog net niet met mijn mond open van verbazing! 


Na 1 laagje had het gewoon al een redelijke dekking. Geweldig!! Deze lak was dus al dekkend in 2 laagjes en hoe!! Ik ben zo blij dat ik hem deze x wel meenam. Ook heeft de nieuwe formule iets weg van een gel finish wat ik persoonlijk lekker vind lakken. En wat zijn ze snel droog.

Deze nieuwe lakjes zullen rond week 33 of week 34 in de Kruidvat en Trekpleister winkels liggen. Ze zijn wat groter geworden en dus ook een stukje duurder. De nieuwe lakjes kosten €1,69. Ondanks de prijsverhoging valt het nog steeds RUIM in de budget markt.

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.