Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 7 augustus 2012

Hey Sing: Dirty-Lilah!

Vandaag weer een lak die verdwijnt uit het assortiment van Catrice deze week. Persoonlijk vind ik het erg jammer want deze lak is echt een juweeltje. 



Hey Sing: Dirty-Lilah is een mooie grijze lak met een lichte paarse ondertoon en heel veel kleine zilveren shimmers. Ik vind het erg mooi en op mijn nagels kwam de paarse ondertoon best wel tot zijn recht.

De brede kwastjes beginnen een beetje te wennen maar ik ben nog geen fan maar wie weet. Al moet ik zeggen dat dit kwastje nog niet heel erg breed was. Dus dat scheelde misschien voor mij ook best veel!



Deze lak van Catrice heeft een mooie crème finish en dekte in 2 laagjes prima! Ook vond ik dat de lak erg snel droogte. Dus helaas dat deze mooie lak verdwijnt want ik ontdek hem nu pas! En in sommige winkels is deze lak al verdwenen!



Deze lak is te nu nog te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Kost €2,49 en zolang de voorraad strekt te koop voor 50%. Helaas zijn de meeste Kruidvat winkels de displays al aan het ombouwen tot de nieuwe collectie dus wie weet heb je nog geluk!

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

  1. Hij is mooi hè <3 Ik heb hem ook gelukkig. Echt een van mijn favoriete lakjes voor in de herfst :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.