Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 6 augustus 2012

Essence Nieuws!

Deze maand is het tijd voor de nieuwtjes rondom diverse nagellak merken. Ook ik kan hierin niet achter blijven. Ik verheug me op veel nieuwe kleurtjes. Ik zal hier vandaag de nieuwe  collectie, nieuwe nail-art producten en nieuwe Limited Edition van Essence bespreken.



Bij Essence staat iets meer te gebeuren dan bij Catrice op nagel gebied. De gehele collectie krijgt een nieuw jasje en er komen enkele nieuwe kleuren bij. Ook zullen er dezelfde kleuren zijn maar dan met een nieuwe naam. Ook krijgt de nude lijn van Essence dezelfde oppepper dan de color & go lakken.


Color & Go lakken
De lakken zijn totaal vernieuwd. Het uiterlijk maar ook de lak zelf. De potjes zijn iets groter dan we gewend waren i.p.v. 5ml zal er nu 8ml in zitten. De kwastjes zijn ook een stuk breder.
Wat mogen we verder verwachten van deze vernieuwing?:
Enkele kleuren

"De nieuwe colour & go met een gel-glans effect. droogt snel, glanst prachtig en ziet er perfect uit! de must-have voor je nagels! 


- 44 coole en nieuwe trendkleuren
- briljante glanseffecten voor een intense finish
- nieuw quick & easy kwastje
- ultrasneldrogende formule
- langhoudend
- perfecte dekking"

Aangezien de lakken al verkrijgbaar zijn in duitsland heb ik er al een aantal gekocht. Binnenkort hier de swatches!

Nail-Art
Naast de gewone collectie heeft Essence nog een Nailart collectie (die alleen bij de grotere kruidvat te koop is in het tweede display die ze niet overal hebben) Ook hier komen veranderingen en vernieuwingen. Ook hele nieuwe producten.


Zoals de Color Change. Wat houdt dit precies in en hoe werkt het?





"Doe het zelf! In combinatie met de speciaal ontwikkelde designer is het gemakkelijk om kleine meesterwerkjes op je nagels te creëren. het is echt magisch: breng de nagellak op en laat deze drogen. gebruik daarna de designer om je eigen stijl te creëren met stippen, strepen, french manicure etc. binnen een paar seconden verschijnt het plaatje op je nagels. één designer, vier kleuren"

Het is dus hetzelfde effect als de magic stift van vroeger. Kleur een vlak met 1 kleur ga er over met de toverstift en whoppa je hebt een hele nieuwe kleur inc. tekening staan. Dit lijkt me echt een leuk effect op je nagels. 


Dan hebben we nog wat andere nieuwigheden in het nail-art schap. 
De special effect toppers krijgen gezeldschap van 2 nieuwe kleuren. In totaal zijn er nu 9 kleuren. De 2 nieuwe kleuren is een rozige holo glitter en een blauwe/groene grote glitter. Het zijn beide toppers dus je kan ze het beste over een mooie dekkende lak dragen. 

Dan heeft Essence ook nog de Magnetic nagellak en ook komt een nieuw kleurtje bij. Dit is een mooie bordeaux rode lak. 

Ook krijgt Essence nog een super glow in the dark topcoat erbij. Ik ben hier heel erg blij mee want als ik iets gaaf vind is het oplichten in het donker/onder black light. Dus ik zal ook deze zeker gaan uitproberen.
De adviesprijs voor deze nail-art producten zullen gelijk zijn aan de producten die er al zijn met de eventuele prijsverhoging.

Color Pigments
Ook dit is weer wat nieuws van Essence. Losse pigmenten die je los kan gebruiken maar ook kan mengen om zo de kleur naar jou wens te krijgen. En zo je eigen unieke make-up kan samenstellen.

Je kan ze gebruiken voor oogschaduw, lipgloss en nagellak. Vooral de laatste categorie wil ik gaan uit proberen. De pigments zijn mooi van kleur en er zijn veel verschillende kleuren. 

Doordat de pigmenten poeders zijn heb je een transparante nagellak nodig om je poeder(mengsel) tot nagellak te transformeren. Ook zijn er speciale mixing jars om je losse pigmenten in te kunnen mengen. Ook zag ik al in diverse filmpjes op YouTube dat vele dit doen op een stuk papier of aluminiumfolie.  


De adviesprijs van de pigmenten is €2,50 per stuk. 
De adviesprijs van de transparante lak is €1,59
De adviesprijs van de mixing jars is €1,29

Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Vanaf Augustus/September 2012 zal de nieuwe collectie in de winkel liggen. In Duitsland lag de nieuwe collectie met een andere LE Miami Roller Girl, begin deze maand al in de winkel. 

Liefs,
Wendy

Bron: Essence.eu

1 opmerking:

  1. Handig dat je het nog even op een rijtje zet :)

    Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe kleuren :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.