Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 11 augustus 2012

Cucuba

Binnen een niet al te lange tijd zal ook hier in Nederland de nieuwe Limited Edition van Catrice neerdalen. Toen ik in Duitsland de nieuwe collectie van Essence aan het bewonderen was stond ook deze al in het display. Van alle kleuren die ik zag vond ik er maar 2 erg mooi en die heb ik ook meegenomen.
Bij deze 2 lakken kreeg ik een enorm zomers gevoel en werd ik er ook wel blij van. Ik begin bij Take it Mint. Deze heerlijke mooie mint kleur is een kleur die ik al best lang zocht. Dit is voor mij een dan ook echte mintkleur.

De lak was heerlijk vloeibaar, niet te dik en niet te dun, en ik begin de brede kwast steeds meer te waarderen. Na mijn idee was deze lak toch wel een beetje cremig. Verder is de lak heerlijk plain zonder glitters en toestanden. 



Zoals op het flesje staat is deze lak dekkend in 2 laagjes en ook zonder topcoat een mooie glimmend eind effect.



Dan hebben we ook nog de mooie zeekoraal achtige rode/oranje lak Salsa Cubana. Ik in precies dezelfde kleur een jurkje en was dus erg blij met deze lak want ik kon er niet gauw 1 vinden die precies match. 


Hier hadden we weer de brede kwast en ook in dit potje zit 10 ml. De lak zelf vind ik erg fijn en de kleur vind ik zoooo mooi. 

De lakken drogen erg snel en ik vind dat een super plus punt. Ook dit lakje vond ik lekker cremig en toch smeert dat net wat lekkerder als wanneer een lakje dun waterig is. Salsa Cubana heb ik dekkend gekregen in 2 dunne laagjes en toen het droog was vond ik het shine effect wat Take it Mint had bij deze net wat minder.


Deze Limited Edition van Catrice komt eind Augustus begin September ook in Nederland in de winkels. Gaan jullie er naar kijken? Heb je ook al voorkeuren?

Deze lakjes zullen te koop zijn voor ik dacht €2,69 bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,
Wendy
 

4 opmerkingen:

  1. Deze lakjes zijn precies de lakken waar ik benieuwd naar was, maar waarschijnlijk zal ik er nog wel een meenemen denk ik. Moet ik ze voor in het echt zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond de overige lakken te... mja ik kan het niet goed beschrijven maar niets voor mij.

      Verwijderen
  2. Heb ze allemaal gekocht, waren in de winkel waar ik was de laatste. Dus meenemen die lakjes! Vind alle kleuren juist heel mooi... Warm voor de hetfst. En ook die heb ik al gelakt. Topkleuren en lakjes.
    Je zag ze terug in mijn beertjes en bij een andere bloemen nailart.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond alleen deze 2 mooi. De andere denk ik net te donker ofzo. Maar ik snap wel dat mensen zoiets compleet willen hebben. Voor mij hoeft dat niet zo zeer.

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.