Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zondag 12 augustus 2012

Fogan #15 en #22

Een tijdje geleden konden jullie mijn shoplog van Fogan zien. Vandaag review ik voor jullie de 2 gewone lakjes! Zoals ik jullie toen vertelde dat de lakjes netjes en prima gesealed worden bezorgd.


De kleurtjes die ik voor jullie heb gereviewd zijn een mooie velle roze en een zacht paars lila kleurtje. De nummer zijn deze lakjes zijn #15 voor de roze en #22 voor de paarse.#15 is een fel roze lak en ik moest erg aan de zuurstok roze kleur denken. Het kwastje was wel fijn om mee te werken maar vond de lak wat lastig smeren. Hij vloeide niet helemaal lekker. De lak droogt wel wat mat op maar dat zal wel komen omdat het een neon invloed heeft. Hij droogt erg snel en met 2 laagjes mooi dekkend. 

#22 is een mooie lila/paarse lak met hele fijne shimmers erin. Ik vond deze lak persoonlijk fijner aanbrengen dan de roze. Al droogde deze lak weer minder snel. Dus ik gebruikte mijn Dry Spray. Hierdoor kon ik fijn 3 laagjes aanbrengen zodat het redelijk dekkend was. Hij was wel erg dun en daardoor best doorzichtig.


Al met al ben ik dus wel erg tevreden over deze lakjes. Ze hebben allebei een min puntje maar ach voor €0,99 is het een leuke budgetlak. Ik denk dat er voor mij nog wel een paar bijkomen. 

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.