Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 31 december 2012

Snow Jam!

Essence en haar Limited Editions. Altijd een feest als er weer iets nieuws staat. En zo heb je elk seizoen een leuke extra in de schappen staan. De feestdagen zijn voorbij dus nu is het tijd voor het echte winterse gevoel. Essence speelt hier op in met de LE collectie Snow Jam.




Het is een mooie koele collectie met mooie blauw en paars tinten en niet vergeten het winterse wit. 

"Ben je gek op skiën, snowboarden of sleetje rijden? Van januari tot half februari 2013 zien alle sneeuwprinsessen er op hun coolst uit met de essence trend edition “snow jam”.Wintersport, gave ski- en snowboardoutfits en après-ski feestjes zorgen voor de perfecte stemming! De “snow jam” kleuren vormen een combinatie van helder paars, turkoois, petrol en ijzige pasteltinten en geven je direct dé make-uplook van deze winter. In deze trend editie worden trendkleuren gecombineerd met verzorgende ingrediënten om het koude weer te trotseren. "
Bron: Persbericht Essence

Ook bevat deze collectie 4 prachtige nagellakjes en een setje minivijltjes. Benieuwd? Ik heb deze lakjes al kunnen bemachtigen en was verrast bij het zien van de kleuren.


"essence snow jam - nail polish
Frosted nagels! De vier heldere nagellaktinten; cool en ijzig blauw, sneeuwwit, petrol en paars, zijn blikvangers op elk moment dat je je handschoenen uitdoet. De lichte tinten hebben een glinstereffect, de krachtige tinten zijn mat. Dankzij de langhoudende, innovatieve textuur is aanbrengen snel en gemakkelijk met slechts één streek van het kwastje. Verkrijgbaar in: 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride en 04 top of the ice-stream. "




De 4 lakjes zijn erg fijn in het gebruik alleen was het witte lakje Top of the Ice-Stream wat dunner dan de anderen. Bij dit lakje moest ik opletten dat het niet mijn nagelriemen in liep. Verder hebben alle lakjes een mooie shimmer/glitter en zijn ze dekkend in 1 laagje. Maar ook hier valt Top of the Ice-Stream buiten. Deze blijft erg waterig en dekt gewoon niet mooi. De felle kleuren zijn dus erg mooi en goed dekkend! Dus als je het mij vraagt... Laat die witte vooral staan. Hij doet onder aan de andere lakjes.

01 - Goofy Blue
02 - Lilac is my Style

03 - Life is a Freeride

04 - Top of the Ice-Stream

De lakjes kosten €1,69 per stuk en zijn tijdelijk verkrijgbaar

Ook heeft Snow Jam ook nog handige minivijltjes die je overal mee naar toe kan nemen door hun handige formaat. Er zitten er 8 in 1 doosje en hebben een leuk design. 



De vijltjes kosten €1,39 per pakje, ook de vijtjes zijn tijdelijk verkrijgbaar.

Liefs,
Wendy

1 opmerking:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.