Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 12 december 2012

Nova

Nova, een naam die je aan sterren doet denken. Altans mij wel. De levensloop van sterren worden dan ook Nova genoemd. China Glaze heeft 1 van zijn prachtige lakjes naar deze levensloop vernoemd. Nova is een prachtig lakje en doet zijn naam eer aan.


Nova bestaat uit heel veel glitters. Micro en gewone glitters. Deze glitters zitten in een blanke basis en vormen daarom een prachtig geheel. De glitters zijn zilver en holografisch waardoor je een diepte krijgt in de glitters. Werkelijk prachtig om te zien.

Ondanks dat de China Glaze lakjes normaal heerlijk vloeibaar zijn en met de smalle kwast makkelijk te lakken zijn was dat bij dit lakje net iets anders. De substantie was wat dikker maar ook dit lakte lekker met de dunne soepele kwast. 


Door de dikke substantie heb ik maar 1 laagje gelakt en toch gaf het een dekkend effect. De lak droogt zoals bijna iedere glitterlak enorm vlug. Zelfs ondanks de dikke substantie. 


Nova kocht ik in een buy 2 get 1 free pakketje. Ik vond de prachtige combi bij Transdesign. Daar betaalde ik $5,98 voor 3 prachtige China Glaze lakjes.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

  1. Echt heeel erg mooi lakje! Ik ben sowieso fan van China Glaze. Leuke lakjes en nog redelijk betaalbaar;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nova... Is inderdaad iets met sterren! Vandaar mijn naam! I like it, alleen vind de glitters er altijd zo verdosie moeilijk af te krijgen... Ach ja!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had het op wiki op gezocht omdat ik wist dat het iets met sterren te maken had maar het is de levensloop van een ster. En dat is inderdaad het enige minpuntje aan glitterlakjes.

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.