Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

dinsdag 20 november 2012

Mojito Green

Soul Sista is een oude Limited Edition van Essence. Na mijn weten was deze LE alleen verkrijgbaar in Duitsland. Tot voor kort! Tijdens de nagellak actie van Kruidvat hadden ze hier bij het Kruidvat 2 oude LE's staan. Soul Sista en Legends of the ski. Van Soul Sista nam ik 2 vrolijke lakjes mee en vandaag heb ik voor jullie Mojito Green.
Mojito Green is een mint groene lak met enorm veel gouden shimmers. Wat prachtige effect heeft. Ik had nog niet eerder zo'n mooie mint groene lak gezien. Ik werd er vrolijk van en voelde meteen het warme zomer weer. Nou wat wil je nog meer in deze grauwe dagen...

Mojito Green heeft nog een smalle kwast. Aangezien deze LE nog voor de vernieuwde potjes en kwastjes kwamen heeft het nog de oude stijl. Ik vind hier persoonlijk niets mis mee. De inhoud van het flesje is 8ml. 


De substantie van Mojito Green is wat dikker dan de gewone lakjes van Essence. Dit viel mij meteen op. Maar het voordeel hiervan is dat het lakje compleet dekkend was in 1 laagje. En doordat je maar 1 laagje hoeft aan te brengen is de droogtijd ook kort en droogt de lak enorm snel.


Ik kocht dit lakje vorige week bij Kruidvat en betaalde €1,69. Dit lakje is dus niet meer verkrijgbaar helaas.

Liefs,
Wendy

2 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.