Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 17 november 2012

Glistening Snow

Als het aan mij ligt gaat het nog lang niet sneeuwen of vriezen. Ik heb echt helemaal niets met de kou en kan er erg slecht tegen. Maar ondanks dat ik niets met de sneeuw heb vind ik dit lakje werkelijk prachtig. Een kerstlakje van China Glaze uit de collectie Holiday Joy.Een tijdje geleden konden jullie de prachtige lak Angel Wings zien. Deze komt uit dezelfde collectie en is net zo mooi. Het zijn allebei mooie holografische glitter lakjes. Angel Wings is goud en Glistening Snow is zilver. 

Net als bij alle andere China Glaze lakjes ben ik nu ook weer super tevreden over eigenlijk alles van deze lak. De inhoud van het flesje is gewoon super met 14ml en de dop en kwast zijn lang en houden lekker vast. De kwast is dun en smal maar lakt zo lekker soepel. 


Deze mooie glitterlak is dekkend in 2 laagjes. En droogt erg snel net als iedere andere glitterlak. De mooie holografische glitters zijn erg duidelijk te zien. Echt een heel speciaal lakje en zeker perfect voor de feestdagen! Wat ik ook wel echt heel erg speciaal vind is dat hij mat op droogt. Hou je hier niet van kun je het aflakken met een topcoat.


Dit prachtige lakje is te koop bij PrettyPolish en Enchantra, de prijs variërt van €4,95 tot €5,95. En met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht hebben ze ook prachtige giftsets. Dit lakje is te vinden in 3 verschillende giftsets. En die prijs variërt van €11,85 tot €17,95.

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.