Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

woensdag 31 oktober 2012

Another Fogan

Fogan, ondertussen wel al een iets bekender merk onder de beauty liefhebbers. Alles van Fogan is maar €0,99 en dus erg leuk geprijsd. Fogan heeft ook nagellak en hier heb ik er al een aantal van in huis. Vandaag heb ik voor jullie een mooie metallic paarse lak.


Zo op het eerste gezicht ziet de lak er super mooi uit. Een paarse lak met zilveren shimmers die in de zon enorm mooi uitkomen en beginnen te glinsteren als diamanten. 

Het potje is groot en bij binnenkomst een soort van gesealed door een sticker. Hierdoor kun je zien dat hij nog niet is gebruikt.


Het verwijderen van het stickertje kan wat plak achter laten. Met een beetje nagellak remover op een watje is dit zo schoon. Verder heeft het een inhoud van 15ml en de kwast is smal, dun en recht. 


Zoals jullie misschien weten ben ik over de vorige Fogan lakjes die ik hier al beschreef enorm tevreden. Ze dekken goed en drogen snel en dat voor €0,99. Dit lakje was alles behalve mijn geluk! 

De dekking was echt enorm slecht en de droogtijd.... Nou hij werd amper droog. Nee ik ben niet tevreden over deze lak. Na 3 dunne laagjes was hij nog niet dekkend. Ik geef het dan maar op ook omdat hij bijna niet wou drogen. En als kers op de taart streept ie ook nog heel erg. 


Dit is mijn eerste Fogan lakje die ik jullie zal afraden. Ok, hij is maar 99 cent maar toch zal ik voor die 99 cent een andere uitzoeken!

De Fogan lakken hebben geen naam. Wel een nummer en die heeft nog 2 categorieën namelijk A en B. Dit lakje is B21.

Liefs,
Wendy 

1 opmerking:

  1. Deze vond ik zelf ook echt niet fijn lakken, hij ging heel raar ophopen enzo, jammer want de kleur is wel prachtig

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.