Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

maandag 17 september 2012

Fuchsia holo

Chunky holo... De naam doet me een beetje denken aan een gekke holo. Waarom geen idee maar dat komt denk ik door het woord chunky! Het is werkelijk een prachtige lak. Maar het is meer een topper dan een lak. Wil je weten hoe ik hem gebruik?


Voor ik begin wil ik wel even zeggen dat hoe mooi de lak ook is het en ramp was om hem mooi op de foto te krijgen. Maar dit mag de pret niet drukken en ik heb mijn best gedaan.

Chunky holo fuchsia is een mooie roze lak met heel veel holo glitters. Sinds ik de lakken van PUPA en Ozotic ken ben ik verslaafd aan het holo regenboog effect. Dus deze lak vind ik ook een pracht plaatje.

De kleancolor lakjes hebben een mooie lange dop en ik vind dit erg fijn werken. Het ligt lekker in de hand en houdt fijn vast. Ook de kwast die eraan zit is prima. Het is niet de brede kwast van Catrice maar ook niet de hele dunne kwast. Een prima middenweg. De potjes zijn ook lekker groot en bevatten 15ml.

  

Ik heb deze lak als topper over een zwarte lak heen gedaan want zonder is het een sheer roze glitter lak. Maar wel 1 met holo glitters. 


Zoals ik al zei het is niet goed te zien op de foto en dat vind ik echt jammer want het zag er echt mooi uit. Op mijn pink en middelvinger heb ik 2 laagjes aangebracht en op mijn wijsvinger en ringvinger over een laagje zwarte lak. Wat een erg mooi sjiek effect gaf!

De lak droogt erg snel en is ook heel makkelijk te verwijderen. Zonder dat je helemaal onder de glitters zit!

Ik kocht deze lak bij Pretty Polish en ik betaalde er €3,50 voor. Voor zo'n merk en kwaliteit een prima budgetlak!

Liefs,
Wendy

4 opmerkingen:

  1. Ondanks dat hij niet goed te zien is vind ik het een leuke toevoeging op de zwarte nagels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook. Hij is heel mooi. Alleen het verwijderen was een ramp!
    Vraagje... Heb je iets anders met je nagels gedaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had totaal geen moeite met het verwijderen. Maar hoezo iets anders met mijn nagels? Ik heb nog steeds het laagje acryl erover en ze vierkant gevijlt...

      Verwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.