Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 8 september 2012

Fancy Nail Patch

Vorige week liep ik de Bart Smit in voor het goedkope oogschaduw pallet. En ineens kwam ik deze leuke fancy nail patch tegen. Ik dacht 'ach laat ik het eens proberen' en wat ben ik er blij mee. Ik heb er 1 verwerkt in mijn Disney nailart en welke dat is laat ik jullie vandaag zien. Ook hoe de patches werken en wat mijn bevindingen ervan zijn. Lees dus gauw verder!


Toen ik de verpakking zag liggen trok het meteen mijn aandacht. Wat leuk! Dus hop in mijn mandje om het toch maar eens te proberen. 

In de verpakking zitten 20 stickers/patches, een schattige nagelvijl, klein bokkepootje en een duidelijke handleiding.
 


Dan begint het werk. Je begint met het uitzoeken van het geschikte design wat je wil gebruiken.  Doordat er veel verschillende in 1 pakje zitten is het leuk om ze af te wisselen met gewone lak of nailart. 

Aangezien Disney bij Parijs ligt leek mij de Eifeltoren wel een leuke match in mijn geheel. Even kijken welke nagel het beste past en het was mijn ringvinger.


Dan haal je deze van het velletje af en begin je met plakken. Omdat de design's na mijn idee op zijn kop gedrukt zijn heb ik eerst de boel bij geknipt om hem te krijgen zoals ik hem wil. Dit hoeft niet en er zijn ook design's die je er gewoon op kunt plakken. De patch/stickers zijn niet geschikt voor mensen met lange nagels. Maar ach, ze zijn ook voor kinderen bedoeld.


Ik heb hem goed glad gekregen en er zaten geen luchtbellen meer onder. Normaal vijl je de bovenkant netjes bij maar doordat ik de onderkant heb bij geknipt is dit niet nodig. Het plakken op de juiste plaats ging erg makkelijk. 


Wat ik persoonlijk erg onhandig vind voor een kinder product is dat je na het aanbrengen tot 3 uur lang niet in het water mag met je handen. Voor mij was dit echter totaal geen probleem. 

Ik ben blij verrast door deze nagelstickers/patches.
Ze zijn leuk geprijsd, ze waren namelijk €3,99 en ze zijn te koop bij Bart Smit.

Liefs,
Wendy

Vergeten jullie de kortingsactie van papapa.nl niet met code PinkyNails


3 opmerkingen:

  1. Superleuk voor kinderen, maar wel prijzig! Vind een prijsje van 2 euro meer dan zat! Als ik zakgeld zou hebben,...
    Maar goed ik zelf zal het nooit dragen. Ben ook te oud voor deze dingen!
    Maar mijn nichtjes weer wel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.