Hier vind je alles over Nagellak, Nailart en Acrylnagels.

zaterdag 18 augustus 2012

NIEUW!! Colour and Change


Afgelopen week ben ik met enige regelmaat de kruidvat in gelopen. Aangezien ze me gister hadden verteld dat het nail-art display vrijdag middag klaar zou zijn ben ik aan het einde van de middag maar richting de Kruidvat gegaan. En ja hoor daar stond het hele schap klaar voor een attack! Als eerst zag ik de Colour and Change lakken en daar was ik ook het meest nieuwschierig naar dus wil je weten hoe ze werken... Lees dan snel verder.


Wie kent ze niet. De stiften van vroeger. Iets met een kleur tekenen en daar met de toverstift over heen en je krijgt een complete andere kleur. Ik vond ze altijd super leuk! Dus was erg benieuwd naar deze lakjes.

Ik had thuis al mijn huiswerk gedaan dus ik wist al welke kleuren ik wou. De blauw, paars en natuurlijk de roze. Deze verdwenen samen met de designer al heel snel in mijn mandje.

Natuurlijk hebben deze lakken ook weer prachtige namen en ik heb de:
01 Wonderlicious Green
03 Sweet Suprise
04 Unexpected Galaxy

Deze lakjes hebben niet de brede kwastjes net zoals de vernieuwde Colour & Go lakjes. Maar ze bevatten wel dezelfde 8ml. 


Het zijn allemaal metallic lakjes die in 1 laagje compleet dekkend zijn. Dus mijn idee tijdens het lakken was al. Al werkt die designer niet het zijn prachtige lakjes! 

De lakken zijn vlug droog en dit is opzich een voordeel maar voor deze lakjes vond ik het een nadeel. Waarom dat is vertel ik zo.

01 Wonderlicious Green
03 Sweet Suprise

04 Unexpected Galaxy
Zo zien de lakjes er al leuk uit maar nu komt het volgende stapje. Het versieren met de Designer. Dit is een potje zoals de stripers van Essence. Er zit alleen een leuk kartonnetje om. Dit om aan te geven wat het is. De substantie is doorzichtig en erg vloeibaar. En het kwastje is erg dun en kort zodat je er leuke versieringen mee kan maken.





Om het goed te testen heb ik iedere x de designer gebruikt op 2 droge nagels (de pink en ringvinger) en 2 natte nagels (de middel en wijsvinger). 


Licht Blauw word helder blauw

Licht Roze word rood roze

Donker paars word mooi helder paars
Zoals je ziet, zie je de Designer beter op de natte nagels. Dus dat de lak snel droogt vind ik persoonlijk een nadeel. Van deze 3 vond ik de paars het mooist en de blauw werkte amper tot niet. 

Ook ontdekte ik nog een nadeel van deze lakken. Namelijk na het verwijderen. Ik had een goede basecoat op gedaan die mijn nagels goed beschermen maar niet tegen deze lakken... Het rare eraan is dat niet heel mijn nagel verkleurd is. Maar persoonlijk vind ik dit erg jammer.



Al met al leuke lakken met wat minpuntjes. Essence had wat mij betreft deze lakken beter nog even verder kunnen uitwerken zodat de effecten duidelijker waren en ze niet zo deden afgeven.
Daarbij wil ik jullie vermelden dat dit mijn ervaring is die van een ander zou anders kunnen zijn.

De lakken en de Colour and Change Designer kosten €1,99 per stuk en zijn te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Liefs,
Wendy

6 opmerkingen:

  1. Huh.. dat ziet er vreemd uit op je nagels! Dat ze zo vreemd stainen. Het effect vind ik wel leuk, maar weet niet of ik het ga kopen..

    BTW, je kunt beter je verifieercode bij je reacties uitzetten, dat is erg irritant om te reageren :$ Kun je bij je instellingen veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat verkleuren van je nagels blijft apart!! (bummer) Maar iig die roze en die paarse moet ik ook hebben!! Heeeeeel mooi!!!

    Liefs,
    Elisa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oh die verkleuringen!!
    heel apart, a ders waren ze zeker leuk geweest ja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat raar dat het zo verkleurt! Houdt me wel een beetje tegen eerlijk gezegd, maar ik zal er vast ooit eentje van uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind het idee wel grappig, maar denk dat ze het product idd nog wat verder uit moeten werken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh jeetje die verkleuring! Goed dat ik het zie, dat betekend een goede coat + witte nagellak eventueel, wel balen natuurlijk! Voor de rest zijn ze echt heel leuk haha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd leuk om te krijgen!
Dus als je wil mag je hem hier achterlaten.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.